Tommy wrote:
Sfat : Nu faceţi NICIODATĂ rabat la uleiul de motor, toată viaţa motorului depinde de calitatea uleiului. Căutaţi să cumpăraţi ce este mai bun, din locaţii verificate, dacă se poate afla şi din experienţa altora, nici un resort nu este de evitat. Nu vă uitaţi la preţ, fiindcă mai apoi tot ce se distruge costă de 100 de ori mai mult. La fel şi cu antigelul, Micra are blocul motor de aluminiu, există un antigel special dezvoltat de ani buni ce protejează blocurile noastre, conţine Ethanediol şi are culoarea roz. Şi cel mai important, niciodată nu folosiţi aditivi de ulei, mă repet, FĂRĂ ADITIVI DE ULEI. În State asociaţiile de oameni păgubiţi au dat în judecată Dura Lube, şi au câştigat, aceia nu mai au drept de vânzare pe piaţa de acolo, după teste certificate s-a demonstrat că fac mai mult rău decât bine aditivii ăştia. Concluzie : Nu vă precupeţiţi, schimbaţi uleiul la 10.000 de kilometri, antigel ROZ la fiecare început de toamnă (nu e necesar dar e recomandat), şi nu introduceţi aditivi niciodată. Să auzim numai de bine.
Se apropie si la mine timpul reviziei,deja am cumparat filtru aer(ALCO-21lei),filtru benzina(JAKOPARTS-21lei),filtru ulei(JAKOPARTS-15lei) si pentru ulei ma gandeam la un Mobil1 10W-40 Super S.Ce parare aveti de cele cumparate si ulei este bun pentru micra?
Tommy spui ca trebuie bagat antigel roz,eu am luat masina cu un antigel verde in ea,cum precedez ca sa adaug roz?