Change font size
It is currently 07 Feb 2012, 04:03

Post a new topicPost a reply Page 7 of 7   [ 70 posts ]
Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: service si altele
PostPosted: 02 Sep 2010, 12:22 

ADRIANA wrote:
buna sunt adriana si sunt noua pe aici!
am un micra 2002 si am avut un mic accident , drept urmare am nevoie de un service, far dreapta, masca si bara fata :) si daca se poate cat mai ieftin (noi sau second) ar fi ideal , credeti ca ati putea sa am ajutati? am citit ce ati scris pe aici si am inteles de la florentina ca ar fi un service ok pe 1 decembrie ( l-am notat si il voi verifica). Alt service ieftin prin Bucuresti ???si de unde sa imi cumpar far, bara , masca??:) ar cam trebui sa ii fac si o verificare de ulei, consum, si alte chestii la care eu nu ma prea pricep asa ca as cam avea nevoie de ajutorul vostru ,pls !!! :roll: multumesc! :)

Dacă ești din București, te pot ajuta băieții și fetele de acolo. Mare păcat cu accidentul, asta e, se mai întâmplă. De care model ai? K11 sau K12? Ni-l poți arăta cu poze la rubrica Autoturismul meu?

'This is my micra. There are many like it but this one is mine. My micra is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. Without me, my micra is useless. Without my micra I am useless...'

Profile  

Post subject: Re: Revizie Micra
PostPosted: 25 Oct 2010, 13:31 

eu sunt insp adj de daune si reeptrioner la un service in bucuresti ....nu doar ca lucrez eu spun ca este bun dar reparam orice masina si facem orice in afara de tunning.serviceul este amplasat pe linia de centrura a bucurestului intre pipera-tunari si otopeni daca doriti sa si aveti vreodara nevoie ma sau puteti contacta 0766726027 sau 0728435388 serviceul nu este scum da si manopera si piaesel le putem aduce otiginale sau aftermarket sau din dezmembrari cum veti dorii.TINICHIGERIE VOPSITORIE la cabina DIAGNOZA MECANICA VULCANIZARE.+ curatare int + ext bonus. VA ASTEPTAM :D

Profile  

PostPosted: 21 Jul 2011, 18:09 

Tommy wrote:
Sfat : Nu faceţi NICIODATĂ rabat la uleiul de motor, toată viaţa motorului depinde de calitatea uleiului. Căutaţi să cumpăraţi ce este mai bun, din locaţii verificate, dacă se poate afla şi din experienţa altora, nici un resort nu este de evitat. Nu vă uitaţi la preţ, fiindcă mai apoi tot ce se distruge costă de 100 de ori mai mult. La fel şi cu antigelul, Micra are blocul motor de aluminiu, există un antigel special dezvoltat de ani buni ce protejează blocurile noastre, conţine Ethanediol şi are culoarea roz. Şi cel mai important, niciodată nu folosiţi aditivi de ulei, mă repet, FĂRĂ ADITIVI DE ULEI. În State asociaţiile de oameni păgubiţi au dat în judecată Dura Lube, şi au câştigat, aceia nu mai au drept de vânzare pe piaţa de acolo, după teste certificate s-a demonstrat că fac mai mult rău decât bine aditivii ăştia. Concluzie : Nu vă precupeţiţi, schimbaţi uleiul la 10.000 de kilometri, antigel ROZ la fiecare început de toamnă (nu e necesar dar e recomandat), şi nu introduceţi aditivi niciodată. Să auzim numai de bine.

Se apropie si la mine timpul reviziei,deja am cumparat filtru aer(ALCO-21lei),filtru benzina(JAKOPARTS-21lei),filtru ulei(JAKOPARTS-15lei) si pentru ulei ma gandeam la un Mobil1 10W-40 Super S.Ce parare aveti de cele cumparate si ulei este bun pentru micra?
Tommy spui ca trebuie bagat antigel roz,eu am luat masina cu un antigel verde in ea,cum precedez ca sa adaug roz?

Profile  

PostPosted: 21 Jul 2011, 20:02 

adrianxfk wrote:
asta cu opritul motorului am avut-o si eu, si am intrebat si eu pe unu, pe altu, mecanici, ingineri , electricieni(printre care si tata) si nu au stiut ce sa-mi zica, eu nu am mai bagat-o pe tester, si la Bucuresti in faimoasele camine de ingineri automobilisti(P15 unde stau si eu)am dat de un viitor inginer an 5 td care mi-a dat o idee geniala. intr-o zi calduroasa de vara, mai exact anul acesta, acum vreo saptamana mi-am luat inima in dinti, am renuntat la somnul de frumusete :lol: si am desfacut "carburatorul" (unde e debitmetrul), intreg corpul. acolo cum te uiti la motor din fata, dai filtru de aer jos si desfaci corpul debitmetrului si clapetei de acceleratie. vei observa clapeta foarte murdara(trebuie curatat deoarece obtureaza cantitatea de aer care intra in motor) apoi in fata "carburatorului" e o chestie neagra cu o mufa in ea si se prinde in 2 suruburi de "carburator". Acela se numeste motorasul pas cu pas, si el trebuie curatat. Eu le-am curatat cu benzina, dar pt o curatare mai buna exista un spray de curatat EGR la piese auto, e minunat acel spray. La acel motoras pas cu pas e un "O-ring" care la mine era indoit si nu mai etansa si deci tragea aer fals. am montat la loc tot ce am demontat si a urmat un reglj al relantiv-ului. de atunci cand e motorul rece sta la 1100-1200 rpm si cand e cald(70-90 grade) sta la 900. DECI AM REZOLVAT PROBLEMA. BAFTA SI VOUA SAU CONTACTATI-MA: 0726242264 ADI

Cum ai reglat relantiul?La mine sta la relanti la 1000-1100rpm.Ms

Profile  

PostPosted: 21 Jul 2011, 20:18 

Cum ai reglat relantiul?La mine sta la relanti la 1000-1100rpm.Ms[/quote]

Sub cutia filtrului de aer...este cablul de acceleratie. Langa el acolo...este un surub cu cap pt imbus si piulita contra. Slabesti piulita si din surubelul cu cap imbus reglezi :)Daca insurubezi..creste relatiul..iar daca slabesti, scade. Exact asta am facut eu ieri.

Profile  

PostPosted: 21 Jul 2011, 20:32 

Larry wrote:
Cum ai reglat relantiul?La mine sta la relanti la 1000-1100rpm.Ms

Sub cutia filtrului de aer...este cablul de acceleratie. Langa el acolo...este un surub cu cap pt imbus si piulita contra. Slabesti piulita si din surubelul cu cap imbus reglezi :)Daca insurubezi..creste relatiul..iar daca slabesti, scade. Exact asta am facut eu ieri.[/quote]

Ms mult,o sa incerc si asa,dar langa cablul de acceleratie la mine este un surub cu cap normal drept.Mi se pare ca a mai incercat cineva sa-mi regleze relantiul de acolo si nu a reusit,mai mult,de atunci imi ramane la inceput pedala de acceleratie blocata.Multumesc.

Profile  

PostPosted: 21 Jul 2011, 20:51 

Atunci e ceva suspi acolo. Poate a mai fost umblat.

Profile  

PostPosted: 29 Jul 2011, 14:15 

Stiti daca pentru micra se gaseste kit reparatie etriere ? multumesc

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2011, 08:26 

se gaseste.costa 40 lei de roate si cuprinde toate garniturile.

Profile  

PostPosted: 31 Jul 2011, 17:31 

intre timp am gasit ceva pe net mai ieftin la vreo 20 d lei , ma interseaza daca are ceva pentru reconditionarea prinderi lui , daca misc de el vibreaza , iar in mers la viteza mica , in special in oras pe portiuni cu asfalt denivelat se aude troncanind, frana merge f bine , deci daca aveti idee despre existenta a prinderii etrierelor in kitul de reparatie , multumesc .

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 7 of 7   [ 70 posts ]
Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7